Ajánlatkérés

Szolgáltatások
A honlapkészítéssel összefüggésben az alábbi szolgáltatásokat végezzük.

Azt már tudja, hogy egy honlapot szeretne. Azonan ez csak a folyamat eleje. Egy honlapot elkészíteni már 10 éves korban is lehet, sok ingyenes eszköz is van, ami ebben segít. Jó és hatékony honlapot készíteni azonban már nem ilyen egyszerű. Szerencsénkre és az Ön szerencséjére is, mert ha mindenki különleges, akkor senki sem az. Önnek lehetősége van kitűnni a tömegből, ha profikat bíz meg a munkával, például minket.

Teljesen új honlap készítésre van szüksége vagy egy meglévő honlap átalakítására, bővítésére? A Cégének, a képviselt márkájának szeretne egy bemutató oldalt vagy valamilyen portálra, közösségi oldalra van szüksége? Termékét vagy szolgáltatását értékesítené a honlapon vagy csak információt nyújtana? Eladásból kíván bevételhez jutni vagy reklámokból?

Önnek nem kell máris tudnia a pontos válaszokat, de célzott kérdésekkel segítünk, hogy megtudja!

Új honlap készítése

picture

A vállalkozási ötlete már megvan? Kell valaki, aki formába önti.

A lakosság egyre növekvő része használja már az internetet. Leginkább az üzleti világban, ezért luxus, ha egy vállalkozás nem fordít kellő figyelmet erre a médiumra.

Szeretne forgalmat? Eladást? Profitot? A potenciális ügyfelei a termékeket és szolgáltatásokat elsősorban az interneten keresik. Legyen jelen, legyen sikeres!
Mi segítünk Önnek, kérjen ajánlatot »

Meglévő honlap átalakítása, bővítése

A meglévőt ki kell dobni? Az esetek egy részében igen.

Már régóta van honlapja és mégsem nőtt a forgalma? Megvizsgáljuk. Esetleg a vállalkozása átalakult és ezért van szüksége módosításra? Beszéljünk róla.
A régi és/vagy amatőrökkel olcsón készített honlapok az esetek 95%-ában nem váltják be a reményeket, de ezen lehet segíteni a meglévő honlap átalakításával vagy újraírásával. Keressen meg minket és kötelezettségek nélkül elmondjuk, mit javaslunk, mennyiért.

Arculattervezés

picture

Legyen szép, legyen egyedi, legyen jól használható.

Valami teljesen újat szeretne vagy már van a cégének arculata és ehhez kall alkalmazkodnia a honlapnak? Van kedvenc színe és formavilága? Beleszerkesztjük a megjelenésébe.

Saját grafikusainkkal segítünk Önnek, a honlapja mellé akár a névjegykártyáját vagy a céges levélpapírját is megtervezzük.

Keresőoptimalizálás

Legyen elől a keresőkben, hogy sokan lássák.

Szinte mindegy, hogy mennyire szép vagy jól használható a honlapja, ha Önön és a szűkebb baráti körén kívül senki sem látogatja. Ebben segítünk keresőoptimalizálással és marketinggel.

A keresőoptimalizálás annyira fontos, hogy külön menüpontot kapott: keresőoptimalizálás.

Legfrissebb hírek a világból