Ajánlatkérés

Keresőoptimalizálás
Keresőoptimalizálás vagy ahogy sokan ismerik: SEO (Search Engine Optimization).

Aki kimarad, lemarad. Ha Ön nem foglalkozik keresőoptimalizálással, de a versenytársa igen, akkor Önhöz kevesebb vevő jut el és kisebb forgalma lesz. Azt fogja tapasztalni, hogy másnak jobban megy az internetes kereskedelem, többen látogatják, pedig Ön is "fent van a neten".

Pedig érthető. Nem mindegy, hogy az Ön virtuális üzlete a főutcán vagy egy poros zsákutca végén van. Az érdekes, hogy szinte bárki - de nem mindenki - lehet a főutcán, ahol megtalálják, látogatják és vásárolnak tőle.

Miért jó Önnek, ha mi végezzük a keresőoptimalizálást?

Aki mindenkinek megígéri, hogy első lesz, az nem ért hozzá. Mi azt valljuk, hogy értünk.

keresőoptimalizálás - seo

Célunk, hogy sikeres hosszútávú kapcsolatokat építsünk, amely garancia arra, hogy évek múlva is megtaláljon bennünket, valamint arra, hogy nem teszünk könnyelmű és tarthatatlan ígéreteket a gazdasági túlélés érdekében.

Eredményeink igazolják, hogy értünk a keresőoptimalizáláshoz és a keresőmarketinghez. Ügyfeleinket ezen felül tanácsokkal segítjük a mára oly népszerű Social Media (iwiw, facebook, twitter, ...) nyújtotta gazdasági lehetőségekben is.

Miért vagyunk sikeresek?

Folyamatosan képezzük magunkat.

A keresőoptimalizálás a keresők (ezek közül hazánkban a google) eredménylistájának befolyásolásáról szól. A cél, hogy Ön ne a 16. oldalon jelenjen meg, hanem az elsőn, annak is az elején. A keresők célja viszont az, hogy a manipulációt, azaz a keresőoptimalizálást megakadályozza. Ezért a keresők munkatársai folyamatosan változtatják a rangsoroló programjukat, ami a sorrendért felelős, hogy ne lehessen befolyásolni. A sikerünk titka, hogy folyamatosan elemzünk és tanulunk, hogy mindig naprakészek legyünk.

Keresőoptimalizáló eredményeink

A lista nem teljes, de szemléltetésnek elegendő.

Jelenleg sajnos nem tudok kapcsolódni az SQL szerverhez. Megértését köszönöm!
kulcsszó honlap eredmény lekérdezve google.hu helyezés